Prime Gaming Support

Support Prime Gaming Algemeen Problemen met de gamesnelheid oplossen
Problemen met de gamesnelheid oplossen
Als je problemen ondervindt met de gamesnelheid terwijl je de Amazon Games-app gebruikt, probeer dan het volgende.

Wijzig de VSync-instellingen

Soms rendert je GPU meer frames dan je monitor kan weergeven. Je kunt VSync inschakelen zodat je monitor synchroon loopt met je GPU en elk frame weergeeft dat het rendert.

1. Open het NVIDIA-bedieningspaneel.

2. Selecteer 3D-instellingen beheren.

3. Ga naar het tabblad Algemene instellingen en zoek Verticale Sync.

4. Selecteer Aan in het vervolgkeuzemenu.

5. Start je computer opnieuw op zodat de verandering wordt doorgevoerd.

1. Open AMD Radeon-instellingen.

2. Selecteer Algemene instellingenen vervolgens Wacht op Verticaal vernieuwen.

3. Selecteer de omlaag-toets en vervolgens Altijd aan Om Vsync te activeren

4. Start je computer opnieuw op zodat de verandering wordt doorgevoerd.

Probeer verschillende compatibiliteitsmodi uit

1. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de game om naar de Game-eigenschappente gaan.

2. Selecteer het tabblad Compatibiliteit en probeer verschillende compatibiliteitsmodi.

Probeer af te dwingen dat de game één core gebruikt

1. Ga naar Taakbeheer (Ctrl + alt + delete).

2. Selecteer het tabblad Details .

3. Klik met de rechtermuisknop op Game.exe.

4. Selecteer Affiniteit instellenen vervolgens CPU 0.

5. Selecteer OK.

Wijzig de stroombesparingsmodus

1. Open Configuratiescherm.

2. Ga naar Stroomopties en wijzig de Stroombesparingsmodus in Hoge prestaties.

Ga voor meer informatie over Prime Gaming naar: